Open 9.may 2024 Les mer

Dronevideo

Påmeldingen til årets morsomste uke er åpnet. Første uka er allerede fulltegnet!

Fra campen 2017

Anja Smedsmo

Publisert 30. March
Oppdatert 24. April

Påmelding

Velkommen til ski, snowboard og filmcamp på Juvass sommeren 2018!

DNB samt filmskaperne og utøverne fra Field Productions sine filmer (Supervention 1 og 2) inviterer til sommercamp på Juvassbreen ved Galdhøpiggen. Her kan du lære triks og bli inspirert av noen av verdens beste ski- og snowboardkjørere, få tips og veiledning til hvordan du blir en bedre filmer av gjengen bak Supervention filmene, samtidig som du får shredde i en av Norges beste parker.

Instruktørene og utøverne du møter på campen er kjent fra filmene til Field Productions. Anders Backe, Øystein Bråten, Jesper Tjäder, Kim Boberg, PK Hunder, Aleksander Aurdal og Karl Kristian Muggerud  er noen av de du møter på breen på Juvass til sommeren. De vil ha ansvaret for instruksjonen i bakken, samt dele tips og triks på kveldstid. Filip Christensen og flere av filmerne fra Supervention filmene vil være med i bakken og lære bort filmteknikker og kamerabruk, samt redigeringstips på kveldstid.

Parken vil være i kontinuerlig utvikling. Målet er å ha den beste parken på denne tiden av året. Parksjef Markus Elvebakken står for design, og her vil det finnes elementer for alle nivåer. Fra proff til nybegynner.

Velkommen til årets morsomste og mest inspirerende uke!