Open 9.may 2024 Les mer

Gubbejibbecamp på Juvass

Gubbejibbecamp

Field productions

Anja Smedsmo

Publisert 23. april
Oppdatert 23. april

Friflyt og Field Productions inviterer til Gubbecamp på Juvass!

Nå er det på tide å samle «twintip-gubbene» til en real shreddehelg!

- Har du vokst opp med «The Game», «Propaganda», «Happy Dayz», «Teddybear Crisis», «Session 1242», «Ski Movie 1,2,3», eller kanskje «Get Lucky»?
- Var Jon Olsson, JP Auclair, Tanner Hall, PK Hunder, Andreas Håtveit, Corey Vanular, Michael Deschenaux eller Tom Wallisch dine store idoler?
- Var det feteste trikset du kunne lære deg D-Spin 7 Toxic?, Backflip mute?, Misty 7?, Anacondarail eller Cork 3 monkeystyle?
- Er det lenge siden du har møtt kompisene fra Megapark i Oppdal? Eller de du shredda med på Fonna i 2010, eller 2005? De fra Sweet Rumble lavvoen? Husker du når det var bretrekk med park på Stryn? og St. Hans på Folven var den villeste festen?
- Kjenner du deg ikke igjen i noe av dette, men har oppdaget twintip og parkkjøring som 30åring og vil shredde med andre på din alder? Aldri for sent å lære sin første railslide. Eller Cork 3 monekystyle. 

Svarer du JA på noe av dette, er det bare å møte opp i Lom og på Juvassbreen, 21.-24. juni 2018. Friflyt og Field Productions inviterer alle nye og gamle jibbegubber til en langhelg med shredding, øldrikking og uofisiell Oldboys NM. Parken vil være i tipptopp shape, det går buss opp og ned til Lom for den som vil ta seg en øl, PK kommer og gjøre dobbel10 mute og luftambulansen er rekvirert. Dette blir årets helg for de som har et par rustne 1080 eller Dynastar Concept liggende i kjelleren. 

Sett av datoen, spre ordet og skaff deg barnevakt. Mer info kommer etter hvert! Vel møtt!